GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Arıl Şehit Mehmet Emre Özer Ortaokulu

Arıl Şehit Mehmet Emre Özer Ortaokulu

Gaziantep/Şehitkamil/Yukarı Arıl Mah.Harmanyolu Sokak No1
Vizyon
Öğrenciye Atatürk ilke ve Inkılaplarına T.C Anayasasına ve Türk Demokrasisinin ilke ve yöntemlerine uygun,haklarını kullanabilme,görevlerini yapabilme ve sorumluluklarına yüklenebilme bilinci ve yeteneği kazandırabilmeyi sağlamak.
Kırsalda Modern Eğitim
Başarılar
2018-2019 eğitim ve öğretim yılında 1 fen lisesi 6 merkezi sınav puaniyla öğrenci alan okullardan, 2019-2020 eğitim öğretim yılında ise 1 fen lisesi 5 merkezi sınav puaniyla öğrenci alan okullara öğrencimiz yerleşmiştir.
08:30/15:30
Kaloriferli
Ulaşım
Büyükşehir Belediyesine ait otobüsler ve Nizip dolmuşlarıyla 20 dakikada bir araçlar ile ulaşım sağlanmaktadır.Merkeze bağlı mahalle olarak bulunmaktayız.Öğretmenlerimizin bir kısmı Gaziantep´e kendi arabasıyla gidiş-geliş yapmaktadır.Bazıları ise köyde oturmaktadır.Gidiş-geliş imkanı fazladır.İklimsel olarak rahat bir bölgedeyiz.
Merkeze bağlı mahalle olarak bulunmaktayız.
Yukarı Arıl Mahallesi harmanyolu sokak NO:97/1 Şehitkamil/GAZİANTEP
Okulumuzda her yıl futbol, voleybol ve resim yarışmaları yapılmaktadır.
Diğer Hususlar
Okulumuza Tokdemir ve Battal köylerinden yaklaşık 50 kadar öğrencimiz taşıma ile getirilmektedir. Toplam 220 civarı öğrencimiz bulunmakta ve sınıflarımız ortalama 15-20 civarında mevcutlara sahiptir. 12 şubemiz vardır. Her sınıfta Fatih Projesi kapsamında fiber hızlı internet ve akıllı tahta bulunmaktadır. Eğitim ve öğretim açısından uygun bir okuldur.2015 yılında yeni binamız hizmete açılmıştır.